Over Ons

Van vlees tot groenten en fruit

Beenhouwerij Moortgat is meer dan een slagerij. Je kan bij ons terecht voor een lekker stukje vlees, maar ook vind je hier charcuterie, zuivelproducten, kaas, kant-en-klare maaltijden, schotels, soepen, groenten, fruit en zoveel meer. We hebben alles in huis om een lekkere maaltijd te bereiden.

 

Een kwarteeuw geschiedenis

Al zo’n 25 jaar maken we deel uit van het dorpsleven in Beveren. Zo sleepte onze zaakvoerder Johan Moortgat zijn messen op 9 juni 1993 en startte hij met de slagerij. De zaak draaide al vlug op volle toeren. Jaar na jaar drong een uitbreiding zich op, waardoor de slagerij in 2000 verhuisde naar het huidige adres in de Kloosterstraat.

 


 
 
 

Leverancier bij horecazaken

Goede relaties en een sterke reputatie in de omgeving, daar hechten we belang aan. We zijn dan ook fier op de vele horecazaken die kiezen voor onze vleesproducten. Denk maar Papillon, ’t Vliet, De Mops, De Hen, De Blauwe Regen en Dropshot. Onze buren liggen ons nauw aan het hart.

 

Kwaliteit en vriendelijkheid

Momenteel staat ons team van een tiental mensen garant voor kwaliteit en vriendelijkheid. En die lijn trekken we door naar de toekomst. Zo investeren we continue in modernisatie en verbeteringen. Zowel van onze machines als onze technieken.

In onze slagerij kan je bovendien gewoonweg jezelf zijn, terwijl je al de nodige inkopen doet voor een appetijtelijke maaltijd. Wij toveren graag een glimlach op je gezicht en lekkernijen op je bord. Kom gerust zelf eens langs om te kijken welk vlees we in de kuip hebben!